Tàrrega expressa el seu dol per les víctimes mortals de la pandèmia

27/05/2020

Minut de silenci amb tots els caps dels grups municipals de l’arc consistorial de la capital de l'Urgell

El municipi de Tàrrega s’ha unit aquest dimecres a la convocatòria per guardar un minut de silenci en record de les víctimes mortals a causa del coronavirus. De forma simbòlica, i transmetent un missatge de ferma unitat contra la Covid-19, han participat a l’acte l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú (ERC) acompanyada de la resta de caps dels grups municipals: Daniel Esqué (CUP), Silveri Caro (PSC) i Rosa Maria Perelló (Junts per Tàrrega), duent mascareta i guardant la distància de seguretat. L’acte ha tingut lloc davant la Casa Consistorial en el marc dels 10 dies de dol oficial decretats pels governs de l'Estat espanyol i de Catalunya.

La capital de l'Urgell ha expressat així el seu dolor i solidaritat per les terribles conseqüències de la pandèmia, especialment vers les famílies que han perdut éssers estimats. També s’ha volgut fer arribar el suport a totes les persones contagiades per la malaltia, personal sanitari, cossos de seguretat, voluntariat i col·lectius que han desenvolupat serveis essencials. En senyal de dol, les banderes de la Casa Consistorial onegen a mig pal des que el municipi lamentà les primeres víctimes mortals per coronavirus.

L’Ajuntament de Tàrrega també ha llançat avui missatges de condol a través de les xarxes socials convidant tothom a guardar el minut de silenci des de casa o el lloc de treball. Cal recordar que el municipi ha hagut de lamentar una desena de morts a causa del coronavirus. L’alcaldessa ha reiterat la crida a no abaixar la guàrdia i a mantenir les mesures sanitàries de precaució ja que la capital de l’Urgell acumula fins a dia d’avui un total de 101 casos positius diagnosticats.

InfoLleida