'Tàrrega per la Indepèndencia' convoca una manifestació per aquest diumenge

17/10/2019

Coincidint amb els dos anys d'empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, la mobilització s'iniciarà a les 12 del migdia a la Plaça Major de Tàrrega

Enmig de les Marxes per la Llibertat, organitzades com a protesta i rebuig de la sentència del Tribunal Suprem (TS) contra el procés d'autodeterminació, i amb motiu dels 2 anys de la presó preventiva de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, des de la plataforma 'Tàrrega per la Independència' es convoca una manifestació "per demanar l'alliberament de tots els presos, preses, exiliats i exiliades polítiques".

Segons la plataforma, "aquesta ignominiosa sentència dictada amb penes de quasi 100 de presó per tots els presos polítics, ens ha d'esperonar per sortir al carrer encara més vegades per denunciar el baix calat democràtic de l'Estat espanyol".

La mobilització tindrà lloc a Tàrrega aquest diumenge, 20 d'octubre, a les 12 del migdia. L'itinerari s'iniciarà a la Plaça Major i anirà cap al carrer Agoders fins a la plaça del Carme (El Pati), seguirà pel carrer Carme, el carrer Santa Anna, l'avinguda de Catalunya, el carrer Alonso Martínez, el carrer Segle XX i el carrer Sant Pelegrí, fins que acabarà a la plaça del Carme (El Pati). Com és habitual, durant la manifestació es duran a terme crides de denúncia, a més de la lectura d'un manifest i la cantada dels Segadors.



Infolleida