Tàrrega suspèn la nit del Tararot però celebra una gran cercavila

13/05/2018

La pluja va obligar a l’ajuntament i a l’organització de la festa a prendre aquesta decisió però diverses colles invitades van amenitzar la nit de manera esporàdica

Després d’una llarga reunió entre ajuntament i organitzadors de la Festa Major, Tàrrega va decidir suspendre la nit del Tararot davant les males previsions meteorològiques que ja s’havien fet paleses durant la tarda de dissabte. Motius tècnics i de seguretat van ser els principals arguments a l’hora de prendre aquesta decisió que va deixar a la capital de l’Urgell sense el lluïment de les 24 colles invitades de cultura popular.

Malgrat la inesperada anul·lació, la nit de Festa Major es va saber reinventar i algunes de les colles convidades al Tararot van celebrar una improvisada cercavila pel centre de la ciutat. Un acte fora de programa que va acabar sent un dels més celebrats per tothom.

També es va celebrar un correfoc a càrrec de les colles de diables de Tàrrega i Sant Cugat que va recórrer des de la Plaça Major a la Plaça de les Nacions.

Albert Morales