Teatre virtual per als alumnes de batxillerat de l’Urgell

19/05/2020

El Pla Comarcal de Suport a d’Educació s’adapta a la nova realitat i ofereix teatre en línia a tots els alumnes de batxillerat de la comarca, així com una trobada col·loqui virtual amb el director i els artistes.

Dins del Programa de Suport a l’ Educació d’enguany, que organitza el Consell Comarcal de l’ Urgell junt amb el Servei Educatiu de l’ Urgell, els propers dies 20 i 21 de maig, es durà a terme  la representació de l’ obra de teatre basada en la novel·la Mirall Trencat, de Mercè Rodoreda (a càrrec de de la Cia Mea Culpa), que és una de les lectures prescriptives per a la selectivitat.

Els alumnes visionaran l’obra gravada per la companyia a través d’ internet i després es faran dues sessions de col·loqui entre els actors i els alumnes, els quals podran fer preguntes als actors.

Aquesta obra, que s’havia de dur a terme el passat 16 d’abril, es va haver de cancel·lar per motius obvis. Ara, s’ha cregut convenient continuar amb l’activitat de manera virtual. Els alumnes podran veure l’ obra mitjançant un enllaç on hi ha l’enregistrament íntegre de l’espectacle, i els dies 20 i 21 de maig, a les 17 h, es faran els col·loquis corresponents. L’objectiu ha estat mantenir aquesta activitat, i la tecnologia ha donat una oportunitat per fer-ho.

Els centres participants són: Ins Alfons Costafreda, Ins Manuel de Pedrolo, Vedruna Tàrrega, Ins Ribera del Sió d’Agramunt i Ins Lo Pla d’ Urgell de Bellpuig. Un total de 240 alumnes són els que seguiran l’activitat.


InfoLleida