Torna la Fira Playmobil de Tàrrega els dies 14 i 15 d’abril

26/03/2018

El certamen tindrà el cinema com a eix temàtic i estrenarà el nou espai “Cine Click”

Els clicks tornaran a prendre el Pavelló del Club Natació Tàrrega els dies 14 i 15 d’abril, en la Fira Playmobil. El certamen organitzat per l’Associació Agrat, Somos Clicks, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tàrrega, arriba a la setena edició i ho fa amb el cinema com a principal eix temàtic.

Considerada com una cita referent en el món dels clicks, la Fira Playmobil de Tàrrega continua creixent i obrint-se a altres països europeus. Així ho constata la xifra d’expositors internacionals amb què compta la fira. I és que dels 14 que hi participen en aquesta edició, sis procediran de Bèlgica i Alemanya.

La Fira Playmobil tornarà a comptar amb un total de 15 diorames, els quals recrearan diversos mons i temàtiques. El diorama més gran serà de 27 m2 i estarà inspirat en l’antic Egipte. També se celebrarà el concurs Busca-Click on caldrà trobar els clicks amagats en una desena d’aparadors de Tàrrega; el concurs fotogràfic a xarxes socials; i el concurs de diorames, els participants del qual hauran de recrear algun espai o alguna celebració pròpia de la capital de l’Urgell.

L’esdeveniment tindrà un any més un marcat vessant solidari, ja que l’Agrat destinarà el 10% de les entrades a l’àrea de pediatria del CAP de Tàrrega. Paral·lelament, col·laborarà amb Creu Roja Tàrrega, Associació Alba i Càritas, lliurant entrades a infants sense recursos perquè també en puguin gaudir.

Francesc García