Tot a punt a Verdú per celebrar la Festa del Vi i la Verema

04/10/2018

El Celler Boldú Viticultors presenta aquest any el seu primer vi de criança

El Marc Boldú és el viticultor més jove de Verdú. Juntament amb la seva família va impulsar ara fa tres anys el Celler Boldú Viticultors. Aquests dies es prepara per portar els seus vins a la Bacus, la festa de la verema i el vi de Verdú, que se celebra aquest cap de setmana. Com assegura, aquest esdeveniment els suposa una gran oportunitat per apropar al públic els vins que elaboren al celler, uns vins que, en el seu cas, es distingeixen per seguir un procés d’elaboració ecològic.

Al llarg de la seva breu trajectòria, el celler ha estat premiat amb medalla d’or al concurs Granches du Monde pel seu vi “Ventallola”. Durant la Bacus, presentaran un nou vi, el “Terrós”. Es tracta del primer criança que elaboren, i com expliquen, és un vi fet amb cabernet que recorda a les terres de l’Urgell.

En els darrers anys, Verdú ha esdevingut tot un referent del món dels vins. I és que aquest petit municipi de poc menys de 1.000 habitants compta amb cinc cellers, i unes 1.000 hectàrees de vinyes. Aquest cap de setmana, els productors de vi tindran l’oportunitat de presentar les seves novetats amb diversos tastos, maridatges i activitats relacionades amb el món vitivinícola.

Francesc García