Tot a punt per una nova edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt

06/10/2017

L’aula del gust comptarà amb més de 10 demostracions de noms destacats del panorama gastronòmic

La Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt escalfa motors. La XXIX edició del certamen gastronòmic arrencarà aquest dissabte i ho farà amb importants novetats, com ara un nou espai infantil per als més menuts on podran realitzar diversos tallers relacionats amb el torró i la xocolata. Enguany també s’ha apostat per ampliar l’aula del tast, on diversos expositors de la fira faran degustacions dels seus productes. L’aula del gust, comptarà amb més de 10 demostracions amb noms destacats del panorama gastronòmic.

Com ja és costum, la fira suposa l’inici de temporada per als torronaires, i per tant aprofiten al màxim l’ocasió per presentar al públic tots els seus productes i les últimes novetats. Totes elles es podran veure al Pavelló Dolç de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra.

Tot i que els torronaires presenten cada any diverses novetats, tots coincideixen en què el torró més venut és el tradicional d’Agramunt, producte que compta amb la Indicació Geogràfica Protegida, i que juntament amb totes les novetats, es podran degustar aquest cap de setmana a Agramunt en la XXIX Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra.

Francesc García