Tres llistes electorals concorren a les municipals de Nalec

10/05/2019

Els alcaldables de les formacions que actualment són al consistori, Junts per Nalec i ERC, aposten per millorar els serveis i la qualitat de vida dels seus veïns en els pròxims quatre anys

El Jordi Carles i l’Agnès Corbella són dos dels tres alcaldables del municipi amb menys població de l’Urgell, Nalec. Les seves formacions, Junts Per Nalec i Esquerra Republicana, són les que ara ocupen el consistori format per tres regidors. Aquest any, també concorre a les eleccions municipals el partit Candidatura de Progrés,  amb Jose Ignacio Arroyo Vega com a cap de llista.

Pel candidat de Junts per Nalec millorar la qualitat de vida dels seus veïns és prioritari. És per això que la seva candidatura es basa en treballar en aquest aspecte.

Els objectius de l’alcaldable d’Esquerra Republicana no són molt diferents, i també es centren en fer de Nalec una població amb millors serveis.

Nalec és un dels municipis urgellencs que després dels comicis municipals del pròxim 26 de maig tindrà amb tota seguretat nou alcalde, donat que l’actual alcaldessa, la Laura Piera, del PDeCAT, ha decidit no presentar-s’hi després de 16 anys al càrrec.

#municipalsCAT

Francesc García