Un cartell col·laboratiu, guanyador del concurs del cartell de la #FMTàrrega2021

04/05/2021

La proposta elaborada per Àngels Solanes, Xavi Minguell i infants del Jacint Verdaguer suma més de 1.600 vots

Una creació feta a diverses mans entre Àngels Solanes, Xavi Minguell i infants de l'Escola Jacint Verdaguer serà el cartell de la #FMTàrrega2021 en ser la proposta més votada de les 23 que es van presentar enguany al concurs organitzat per l'Agrupació d'Entitats de Tàrrega (AgEnTa) en col·laboració amb l'Ajuntament de Tàrrega per escollir-lo.

Després d'un cap de setmana marcat per un ritme frenètic de votacions al compte d'Instagram de @fmtarrega, ahir es va realitzar l'escrutini i revisió dels vots emesos al concurs de cartell.

Segons ha explicat AgEnTa, que una valoració molt positiva del concurs a causa de l'alta quantitat de creacions rebudes, "s'ha superat amb escreix la participació en la votació popular del cartell si ho comparem amb el concurs de l'any passat arribant fins als 2.000 votants únics i un impacte a xarxes de 5.000 visualitzacions dels cartells (dades agrupades entre les 23 propostes)".

La proposta guanyadora va sumar 1.637 vots; la segona en va agrupar 1.324 vots; la tercera, 1.142 vots; la quarta, 641 vots; mentre que la cinquena es va quedar en 483 vots.

Per altra banda, l'organització, que agraeix la participació tant dels autors com dels votants, preveu revisar i anar perfeccionant les bases del concurs de cara a pròximes ocasions per donar més pes la valoració artística i gràfica en detriment de la capacitat de recollida de suports per part dels autors/es.

Nova Tàrrega