Un socorrista agramuntí salva la vida d'un nen de quatre anys

21/09/2021

El petit s’ofegava a les piscines d’El Palau d’Anglesola i en Gerard diu que no va ser conscient del temps que va estar fent tasques de reanimació

L’adrenalina del moment i la pressió de salvar la vida d’un nen de quatre anys va fer que el Gerard no s’adonés del temps que va estar fent tasques de reanimació a l’infant que va perdre el coneixement a la piscina d’El Palau d’Anglesola. El socorrista de 32 anys explica que mai s’havia trobat en una situació similar i que va actuar de forma ràpida i instintiva. El succés va tenir lloc el passat 8 de setembre, quan el Gerard feia de socorrista a El Palau durant els últims quatre dies de la temporada d’estiu.

El Consell Esportiu del Pla d’Urgell li ha reconegut aquest divendres la ràpida actuació, que ha permès salvar la vida del petit Gerard. Ara ja es troba a casa seva, a Vila-sana, on ha rebut una càlida benvinguda de familiars i amics. El Consell ha gestionat aquest estiu el servei de socorrisme a 16 piscines. 

El Gerard s’ha posat en contacte amb els pares per interessar-se per l’estat del seu fill. Han quedat per retrobar-se més endavant.
Ricard Gómez