Una esportista de l’Associació Alba és seleccionada per a participar als Mundials Special Olympics a Abu Dhabi 2019

15/01/2018

Vero Torra, de 30 anys i cerverina, participarà com a integrant de la selecció espanyola de bàsquet en aquesta competició internacional, que se celebrarà l’any que ve als Emirats Àrabs

Abu Dhabi, capital dels Emirats Àrabs, serà la seu dels Mundials Special Olympic del 14 al 21 de març de 2019. En ells hi participarà la Verònica Torra, una jove de 30 anys de Cervera, i membre del Club Esportiu de l’Associació Alba. Ho farà amb la delegació espanyola de bàsquet, amb la qual ja va participar en aquesta competició internacional l’any 2007 a Shangai.

La Verònica és una gran apassionada de l’esport, especialment del bàsquet, però també forma part de l’equip de futbol i competeix en natació. A més,  participa en els campionats organitzats per la Federació ACELL en l’àmbit territorial i català, i en els Jocs Special Olympics Catalunya com a membre del Club Alba, per qui suposa tot un orgull comptar amb una jugadora com la Verònica.

L’esportista podrà anar als Mundials Special Olympics gràcies al suport de la Paeria de Cervera que es farà càrrec de bona part de les despeses de desplaçament i allotjament.

Infolleida