Una esportista de l’Associació Alba viatja fins a Abu Dhabi als Special Olympic World Games

07/03/2019

La cerverina Vero Torra competirà amb la selecció espanyola de bàsquet en aquesta cita esportiva que tindrà lloc del 14 al 21 de març

Abans d’emprendre el viatge cap a Adu Dhabi, on es celebraran els Special Olympics World Games, la Vero Torra ha estat rebuda pels seus companys de l’Associació Alba. Aquesta jove cerverina que juga al Club Esportiu Alba competirà amb la selecció espanyola de bàsquet en aquesta cita esportiva. Tot i que els nervis hi són ben presents, compta amb l’experiència de la seva primera participació als Special, l’any 2007.

La Vero és la única esportista lleidatana que prendrà part d’aquesta competició i ho farà amb un equip amb esportistes de Barcelona, Madrid i altres punts de l’estat. Amb constància i molt treball, la jove ha aconseguit complir el somni de tornar als Special Olympics World Games.

La participació de la Vero a Abu Dhabi correrà a càrrec de l’empresa Aigües de la Segarra, vinculada a la Paeria de Cervera. Els Special Olympics World Games arrencaran el 14 de març i s’allargaran fins al dia 21.

Francesc García