Unes 200 persones han visitat el Museu Comarcal de l'Urgell aquest Nadal

09/01/2020

La campanya ‘Aquest Nadal, qui s’amaga al museu?’ de la Xarxa de Museus de Lleida i Aran ha atret als equipaments un públic familiar que havia de descobrir un intrèpid personatge del pessebre

Les persones que els dies de Nadal han visitat el Museu Comarcal de l'Urgell, han pogut seguir un joc de pistes que portaven a descobrir l'intrèpid personatge del pessebre que s'amagava entre les col·leccions: el caganer. Es tracta d'una iniciativa organitzada conjuntament pels 11 museus de la Xarxa de Museus de les Terres de Lleida i Aran (XMTLLA) i que ha finalitzat amb un èxit de participació. En el cas del Museu Comarcal de l'Urgell, s'han registrat unes dues-centes visites, sent l'exposició 'Configuracions' de'n Francesc Rufes la més visitada.

Un dels altres museus que ha fet un ple en totes les activitats ha estat el Museu de Lleida. Des del Museu de Guissona també s'ha fet una valoració molt positiva de l'afluència de visitants, igual que al Musèu dera Val d'Aran. A més, una de les altres activitats més reeixides ha estat l'escape room del Museu de la Noguera.
Noèlia Burgos