Vallbona de les Monges subhasta quatre finques municipals

23/10/2019

Els preus base de licitació de les parcel·les oscil·len entre els 32.000 € i els gairebé 37.000 €

L’Ajuntament de Vallbona de les Monges licita la venda mitjançant subhasta per procediment obert de tres finques municipals ubicades al nucli de Vallbona de les Monges.
Es tracta de tres parcel·les urbanes (d’entre 360m2 i 400m2) en forma de solars edificables amb ús residencial, ubicats a la zona que recentment ha sorgit d’un procés de reparcel·lació (PAU 1V), concretament a l’Avinguda de Joan Montseny. Els preus base de licitació de les finques oscil·len entre els 32.000€ i els gairebé 37.000€.

Així mateix, informa que també posa a la venda mitjançant subhasta una parcel·la urbana –solar urbà edificable amb ús residencial , de 72 m2, al nucli de Montblanquet, ubicat al vial sector 1 (pujada cementiri).

Amb aquestes actuacions des de la corporació es pretén incentivar les polítiques d’accés a l’habitatge per part del públic, concretament el públic jove, i lluitar contra el despoblament que afecta el territori.

En aquest cas, el procés de tramitació de cada licitació és electrònic a través de la pàgina web municipal www.vallbonadelesmonges.cat (Perfil del Contractant) on a més els interessats poden complementar tota la informació que necessitin.

El termini de presentació de les ofertes per part dels interessats, les quals s’han de presentar únicament de manera telemàtica, serà fins el 28 de novembre.
Infolleida