Zum-Zum Teatre aixeca amb èxit el teló del ‘Castellserà de Nit’

07/08/2021

Més de 200 persones van assistir el passat dijous a l’estrena de la novena edició del cicle d’estiu Castellserà de Nit, a càrrec de la companyia lleidatana Zum-Zum Teatre i el seu espectacle familiar La gallina dels ous d’or. L’alcalde, Marcel Pujol, es va mostrar molt satisfet amb l’acollida i va recordar que aquest any l’Ajuntament ha optat per organitzar actes culturals durant tot l’estiu, que culminen a l’agost amb aquest cicle de música i teatre.

La propera funció està programada per al dimecres 11 d’agost i comptarà amb la companyia PuntMoc, que presentarà Denarius, un muntatge d’humor gestual.

El dijous 19 d’agost serà el torn de Los Galindos que arribaran a Castellserà amb l’espectacle MDR – Mort De Riure.

El festival CastellSerà de Nit clourà el dijous 26 d’agost amb la música del duo acústic Escorça, format pel guitarrista Marc Xandre i el pianista Marcel Fabregat en un recital d’homenatge a Pau Donés i Jarabe de Palo.

L’entrada als espectacles costa un euro a excepció del concert que serà gratuït. Com ja es va fer l’any passat, totes les actuacions tindran lloc a la pista d’estiu, a l’aire lliure. A diferència de la passada edició, no caldrà un registre previ sinó que les persones que hi assisteixin, s’inscriuran a mesura que arribin al recinte.

El certamen està organitzat per l’Ajuntament de Castellserà i compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya. 

Redacció - SEGRE