Nous aparcaments per caravanes a l'Urgell

10/10/2024

A Agramunt i a Puigverd d'Agramunt s'invertiran més de 90.000 euros en total als dos municipis

Agramunt i Puigverd d'Agramunt disposaran de nous aparcaments per a autocaravanes abans de finals de 2024, finançats amb els fons europeus Next Generation en el marc del projecte Ruta enogastronòmica Vall del Sió, impulsat pels 15 municipis que formen part de la Vall del Sió.

A Agramunt, s'invertiran 39.489,67euros per habilitar l'aparcament al costat de l'escorxador municipal, actualment en desús. La resta del terreny es destinarà a activitats culturals. Sílvia Fernàndez, alcaldessa d'Agramunt, va explicar que, tot i que l'aparcament "no serà gaire gran, serà suficient" i es contemplen possibles ampliacions en el futur. Quant a la ubicació, va destacar que la zona triada és més segura, allunyada de les àrees inundables del riu Sió, i alhora propera al centre històric d'Agramunt.

A Puigverd d'Agramunt, la inversió serà de 53.746,66 euros per habilitar tres places per a autocaravanes. Joan Eroles, alcalde de Puigverd d'Agramunt, va indicar que l'aparcament es situarà a l'entrada del poble, a prop de la ruta de la Vall del Sió i del camí que porta a Castellnou d'Ossó. L'objectiu, segons Eroles, és fomentar el turisme local.
Infolleida