Agramunt viu el pas de la Volta Ciclista a Catalunya en la seva cinquena etapa

25/03/2022

La ronda ciclista catalana ha deixat el Pirineu aquest divendres des de la Pobla de Segur, per finalitzar a Vilanova i la Geltrú

Agramunt viu el pas de la Volta Ciclista a Catalunya en la seva cinquena etapa. La ronda ciclista catalana ha deixat el Pirineu aquest divendres, des de la Pobla de Segur, per finalitzar arran de mar, a Vilanova i la Geltrú. Ha estat el recorregut més llarg de la setmana amb més de 206 quilòmetres. Els ciclistes han travessat les comarques lleidatanes i han passat per zones com el coll de Comiols a la Noguera, Artesa de Segre o Cervera. El colombià Nairo Quintana i el portuguès João Almeida són per ara els líders de la competició. El guanyador es decidirà diumenge en l’última etapa, que finalitza a Barcelona. 

La cinquena etapa de la Volta Ciclista a Catalunya ha travessat aquest divendres al migdia el municipi d’Agramunt. Els ciclistes han entrat per la rotonda esquerra de la C-14 que uneix Agramunt amb la carretera d’Artesa de Segre i han enfilat la L-303 direcció a Cervera. Molta emoció entre els veïns i veïnes que han volgut animar els participants de la competició.

Afició també per part dels agramuntins procedents de Colòmbia, que animaven el colombià Nairo Quintana, un dels ciclistes que per ara és líder a la ronda catalana.

Els ciclistes han finalitzat aquesta tarda la cinquena etapa a la capital del Garraf. La sisena etapa, dissabte, anirà de Salou a Cambrils. L'última etapa serà a Barcelona, diumenge, on es decidirà el guanyador final.

Noèlia Burgos Domínguez