Agramunt vol reformar els vestuaris del Camp de Futbol

18/12/2019

Els nous comptes ascendeixen a 5.719.777€

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Agramunt ha presentat una proposta de pressupost per a l’exercici 2020 en el qual, entre altres inversions, es preveu la renovació dels vestuaris del camp de futbol. Segons l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, "es tracta d’una actuació necessària que feia temps que teníem al pla de govern però que fins ara no ha estat possible incorporar al pressupost municipal".

Per altra banda, Solé també destaca altres projectes que s’inclouen en la proposta, com ara l’arranjament de la planta baixa de la Residència geriàtrica Mas Vell, la substitució de la coberta i renovació de la climatització i els tancaments de l’escola municipal de música o l’adequació d’un antic dipòsit d’aigua com a rocòdrom, gràcies al conveni que l’ens signarà amb el Centre Excursionista de la vila.

Per altra banda, està previst que en el proper exercici es duguin a terme actuacions d’arranjament del ferm a Montclar i a Mafet així com la renovació de les dutxes del pavelló esportiu. El pressupost també inclou un any més un projecte de participació ciutadana, la senyalització turística de tot el municipi i l’enderroc i adequació de l’espai de dues cases al centre històric. Al mateix temps i a través del projecte Paisatges de Ponent, impulsat pel Consell Comarcal de l’Urgell i executat per la Diputació de Lleida, està previst que es dugui a terme la primera fase de l’Escorxador Municipal, mitjançant la qual s’arranjaran i es consolidaran les teulades.

Solé també destaca la bona entesa amb el grup de Junts per Agramunt, de qui confia que puguin donar suport als nous pressupostos, havent atès bona part de les seves propostes. Els nous comptes seran sotmesos a votació a la sessió plenària del proper dijous 19 de desembre.
Infolleida