Agricultura i Ramaderia
Arriba el primer vi ecològic de Brufau: Tossal Rodó
24/12/2024
Josep Maria Brufau, agricultor de Tàrrega, aposta per l’agricultura ecològica amb vinyes, fruiters i mel
Josep Maria Brufau, agricultor de Tàrrega iniciat en l’agricultura ecològica el 2018, ha presentat Tossal Rodó, el seu primer vi ecològic en col·laboració amb el Celler del Montsec. Es tracta d’un chardonnay fresc i lleugerament afruitat, ideal per maridar amb diversos plats. Aquest primer vi consta de 2.000 ampolles, amb l’objectiu de produir-ne fins a 20.000 anualment. Tossal Rodó se suma a altres productes ecològics que Brufau ja comercialitza, com pomes, peres i mel. Amb 40 hectàrees, majoritàriament ecològiques, Brufau defensa l’agricultura sostenible com a eina clau per regenerar el sòl i preservar la biodiversitat.
Més informació -> Clica aquí
Infolleida