Carme Culleré serà l’alcaldessa del’ Ajuntament de Belianes, l’únic de Lleida format només per dones

15/05/2019

Prioritzarà les polítiques per promoure l’emancipació dels joves i l’autonomia de la gent gran

Carme Culleré, actualment regidora a la paeria de Lleida amb el grup de Toni Postius, encapçala l’única candidatura que s’ha presentat a les municipals de Belianes. La llista d’Acord Municipal d’Esquerra Republicana amb què es presenta està formada íntegrament per dones, pel què després de les eleccions, l’Ajuntament de Belianes  serà l’únic de la demarcació de Lleida i dels pocs de Catalunya format totalment per dones, set regidores en aquest cas.

Entre els objectius que Culleré planteja pel seu primer mandat com a alcaldessa, destaca la creació de polítiques per promoure l’emancipació dels joves vers l’habitatge.

La futura alcaldessa de Belianes també apostarà per crear polítiques per a la gent gran del municipi que puguin garantir la seva autonomia.

Altres propostes que Culleré proposa són potenciar les activitats extraescolars per als nens i nenes, millorar la qualitat de l’aigua i reduir les emissions de CO2. Cal recordar que el fins ara alcalde de Belianes, Josep Ramon Morera, per Independents per Belianes, ha decidit no presentar-se.

 

#municipalsCAT

Francesc García