Cròniques dels partits dels equips d'Hoquei Patins Club Tàrrega

19/11/2021

De les categories Prebenjamí A, B i C i Benjamí

Prebenjamí C:

Lleida Llista Blava F - HPC Tàrrega C

Molt bon partit per al nostre Prebenjamí C. Vam jugar contra el Lleida Llista Blava F a casa seva. Vam sortir una mica preocupats per no tenir canvi però no vam perdre la concentració en cap moment del joc. Els targarins vam dominar tot el partit i van aconseguir la victòria imposant-nos en les quatre parts.

Jugadors HPC Tàrrega C: Noah, Guillem, Roman, Èric (p)

Entrenador: Pau Franquesa

Prebenjamí B:

HPC Tàrrega B -LLeida Llista Blava E

Victòria del Prebenjamí B de l'HPC Tàrrega davant del Lleida Llista Blava E imposant-nos en les quatre parts.

Jugadors HPC Tàrrega B: Marc, David, Joel, Daniel, Ton, Biel, Víctor, Eric Alexandru (p)

Entrenador: Carlos Creus

Prebenjamí A:

Vila-sana - HPC Tàrrega A

Primera derrota de la temporada del Prebenjamí A contra el Vila-sana, que va dominar en joc i intensitat. Els targarins van lluitar en tot moment buscant la victòria sense abaixar el braços. Vam perdre les tres primeres parts i ens vam imposar a la última. Parcials: 1-0, 2-1, 3-1, 1-2.

Jugadors HPC Tàrrega A: Sebastià, Nil, Fèlix, Guillem, Òliver, Martí, Joan i Biel (p)

Entrenador: Nil Tomàs

Benjamí:

Tàrrega Espluga 6 - 2 Calafell

Penúltim partit de la primera volta al Pavelló Municipal davant el Calafell. Ben aviat el marcador es va posar a favor gràcies a un bon joc però un parell de contrastacs del Calafell van posar el marcador 4-2 al final de la primera part. A la segona part els espluguins van reforçar la defensa i junt amb el nostre porter van poder deixar la porteria a 0 als segons quinze minuts. Dos gols més dels locals van deixar el marcador final amb un 6-2. Cal destacar el bon ambient d'hoquei i la gran afluència de públic durant els tres partits de la tarda del dissabte.

Jugadors Esplugues Tàrrega: Albert, Pol P, Pol M, Aleix, Bernat, Nil (porter), Martí

Gols: Pol P 1, Pol M 1, Aleix 4

Entrenador: Carles Creus