El calendari d'advent de Kamon dona idees per crear un entorn nadalenc a les llars

19/12/2020

Cada dia es presenta un guarniment nadalenc amb un estudi dels colors per millorar l'estat d'ànim de les persones i que puguin personalitzar els espais

L'empresa targarina Kamon, especialitzada en disseny estratègic per a PIMES i que actualment està participant en el programa Lleida Start-Up de GlobaLleida, ha decidit reinventar-se davant la situació actual de pandèmia amb la creació del projecte 'Kamonland'. Es tracta d'un calendari d'Advent digital, totalment gratuït, amb què fins al dia 24 de desembre, envien un vídeo i un descarregable amb idees, consells i activitats per a decorar el Nadal en família.

Tots els ornaments tenen uns colors estudiats per tal d'ajudar a millorar l'estat anímic de les persones i serveixen per aportar un toc especial als espais.

Els interessats a rebre els descarreglabes s'han de subscriure a kamon.cat, i se'ls hi enviaran totes les activitats que s'han realitzat des de principi de mes. Entre les persones que ornamentin les seves llars i publiquin una foto a Instagram, el dia 24 de desembre se sortejarà una decoració personalitzada per a una festa.

Només cal etiquetar el compte de IG @kamonlandstore i posar el hashtag #nadalkamonland.

Noèlia Burgos