El temporal de neu causa retards en els trens i suspèn la circulació d'algunes línies

09/01/2021

El servei ferroviari de l'R12 entre Lleida i Manresa ha quedat restablert aquest dissabte, al voltant d'un quart de dotze del migdia, després que quedés interromput a conseqüència del temporal de neu

La circulació de trens ha quedat afectada aquest dissabte pel temporal de neu. En concret, s'ha suspès el primer tren de la línia de Rodalies R12 entre Manresa i Lleida, que ha deixat 'penjats' dos passatgers a l'estació de Tàrrega perquè no se n'ha previst cap transport alternatiu. De fet, aquesta és una línia que habitualment causa incidències.

Un cop restablerta la circulació, les fortes nevades també han causat un retard de 90 minuts en el tren entre Manresa i Calaf.

La Nieves era una de les usuàries que viatjava en aquest tren, havia d'anar des de Tàrrega fins a Sabadell i tornar amb els seus fills, però després d'haver estat ¾ d'hora aturada a Calaf, ha decidit girar cua.

Si les temperatures continuen baixant, podria haver-hi complicacions en els pròxims trens perquè es podrien gelar les catenàries.

Noèlia Burgos