Finalitzen les VII Jornades Agràries de Preixana amb una demostració de camp

01/02/2018

Durant aquesta setmana, més de 200 agricultors han pogut conèixer a fons qüestions relacionades amb l’adobat i els tractaments fitosanitaris

Més de 400 persones han acudit a la demostració de maquinària agrícola de Preixana, un dels actes més destacats de les Jornades Agràries que ha acollit el municipi durant aquesta setmana, i on s’ha aprofundit en l’adobat i els tractaments fitosanitaris des d’un punt de vista eficient. Precisament els equips dedicats a aquests tractaments han estat els protagonistes de la mostra.

Durant aquests tres dies han participat més de 200 persones en les ponències impartides per professionals del sector agrari. Des de l’Ajuntament s’han mostrat satisfets, i asseguren que les jornades són una eina molt útil per ajudar als agricultors amb la transferència tecnològica a la qual s’han d'adaptar.

Les VII Jornades Agràries de Preixana han permès que els agricultors puguin conèixer les necessitats reals dels seus cultius, les opcions que tenen a l’hora d’escollir l’adob més adient i  com maximitzar la seva eficiència, tot complint la normativa vigent.

Francesc García