Foment destinarà fins a 7,6 milions d’euros per millorar 15 km de l’A-2

04/12/2019

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, ha anunciat en una carta que el Ministeri de Foment ha resolt l'adjudicació de les obres de rehabilitació superficial i puntualment estructural del ferm

El Govern Espanyol millorarà un tram de 15 quilòmetres de l'A-2. Així ho ha comunicat el subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, que ho ha comunicat a tots els ajuntaments lleidatans per on discorre la via i als ajuntaments propers i connectats. En una carta els comunica que el Ministeri de Foment ha resolt l'adjudicació de les obres de rehabilitació superficial i puntualment estructural del ferm.

Són un total de 37 els ajuntaments que han rebut la notificació de comarques com el Segrià, el Pla d’Urgell, l’Urgell i la Segarra. També l’ha enviat a tots els grups polítics de la Paeria, la Diputació i altres entitats com la Fecom o Pimec. La carta també s’ha fet arribar als responsables dels polígons industrials del Segre, Entrevies, dels Frares i de Torrefarrera. La carta diu que Foment va licitar aquestes obres al juliol i que el Ministeri n’ha resolt ara l’adjudicació per un import de 7,6 milions d’euros. Crespín detalla que el Ministeri de Foment ha destinat entre 2017 i 2019 un total de 10,5 milions d’euros a tasques de conservació i manteniment només a l’autovia A-2. També, en aquest sentit, assegura que Foment no té identificat cap Tram de Concentració d’Accidents (TCA) a l’A-2 al seu pas per la província de Lleida.
Eva Cortijo | Lleida TV