La Biblioteca Tirant Lo Blanc de Belianes posa les noves tecnologies a l’abast de les persones més grans

08/01/2019

L’equipament ofereix un curs en què els participants aprenen com fer ús de les TIC

Com navegar per internet, crear un correu electrònic o buscar música a la xarxa són algunes de les coses que han après els veïns de Belianes que cada setmana participen en el curs sobre informàtica i noves tecnologies a la Biblioteca Tirant lo Blanc. La formació està adreçada a persones grans que volen endinsar-se en les noves tecnologies. Aquesta setmana la sessió, la primera de l’any, està dedicada a l’ús dels portals informatius.

Prop d’una desena de persones participen en aquest curs que la biblioteca va impulsar ara fa un any amb l’objectiu de minimitzar la bretxa digital en les persones més grans, i apropar aquelles eines informàtiques cada vegada més necessàries en el dia a dia.

A més d’aquest curs, la Biblioteca de Belianes ofereix altres activitats durant tot l’any com els tallers per a pares i mares sobre literatura infantil. A partir del pròxim mes de febrer, també tindran lloc les propostes de la nova edició de Biblioteques amb DO., que un any més tindran el vi com a eix central.

Francesc García