La Fira de la Conserva de Bellpuig es consolida i ofereix noves activitats

11/11/2017

La sisena edició del certamen ha rebut molt bones valoracions dels productors i ha inclòs xerrades, tallers i activitats per als assistents

Per sisè any consecutiu Bellpuig ha celebrat la Fira de la Conserva i Producte de Proximitat, un certamen amb una doble vessant; per una banda, fomentar el comerç dels productors locals i per altra, conscienciar dels mals hàbits alimentaris a través de xarrades i tallers. Tot i així, aquesta Fira va néixer amb la finalitat de recuperar la tradició pagesa d’aprofitar els aliments quan hi havia sobreproducció. 

Les melmelades i altres tipus de conserva són els grans protagonistes d’aquesta fira on també hi prenen part molts altres aliments de proximitat com olis, licors, fruits secs o productes de pastisseria. Els productors i fabricants presents en aquesta edició han valorat molt positivament el certamen considerant-lo una molt bona oportunitat de negoci. 

Durant el cap de setmana la Fira acollirà nombrosos tallers de cuina per a totes les edats i xerrades d’importants dietistes com ha estat la de Xevi Berdaguer, un dels actes centrals d’aquesta edició on hi ha assistit més de 350 persones.

 

 

Albert Morales