La llar d'infants de Tornabous obre amb cinc dies de retard perquè no tenia mestra

18/09/2020

Des de l'ajuntament lamenten els "inconvenients" que ha suposat per a les famílies la "readaptació" per no poder portar els fills al centre fins cinc dies després de l'inici de curs

La llar d'infants de Tornabous ha iniciat aquest divendres el nou curs amb cinc dies de retard, perquè el Departament d'Educació no havia assignat cap mestre al centre. La problemàtica també afectava una desena d'infants de l'escola bressol de Castellserà, que va poder reobrir aquest dijous. Finalment, els cursos de P-1 i P-2 de Tornabous, en els que hi havia inscrits tres alumnes per aquest curs, s'han reprès amb només una assistent a primera hora d'aquest divendres.

Per la seva banda, l'alcalde de Tornabous, David Vilaró, ha lamentat els "inconvenients" que ha suposat per a les famílies la "mala gestió i previsió" d'Educació.

Vilaró ha afegit també que des del Departament d'Educació no s'han posat en contacte amb l'ajuntament i que s'han assabentat de la reincorporació de la nova tècnica infantil per part de la directora de la llar d'infants del municipi.

Noèlia Burgos