Agricultura i Ramaderia
La Vall del Corb impulsa el producte local en el seu 25è aniversari
La jornada ha comptat amb la ponència la cuinera Maria Nicolau
L'Associació per al Desenvolupament Integral de la Vall del Corb celebra 25 anys impulsant el territori. Per commemorar-ho, ha organitzat al Castell de Verdú la primera trobada de networking entre productors, restaurants i botiguers de la zona. La jornada ha comptat amb la participació de la cuinera Maria Nicolau, que ha reivindicat la importància del producte local a la gastronomia.
L'associació per al desenvolupament integral de la Vall del Corb celebra enguany 25 anys. Amb la voluntat de dinamitzar la zona han organitzat al Castell de Verdú la primera trobada de networking per posar en contacte productors, restaurants i botiguers de la zona.
La jornada ha comptat amb la ponència la cuinera Maria Nicolau que l'ha centrat en el producte local i la importància que els restaurants siguin un reflex del territori on estan ubicats.
L'associació compta amb 80 productors dels quals 20 han participat en la jornada com el Celler l'Olivera, Comalats, la cooperativa agrària de Vallbona de les Monges o la Farinera de la Segarra entre d'altres.