L’escola de la Fuliola inicia el trimestre amb 30 alumnes aïllats i confina el primer grup

14/01/2021

S’han aïllat 5 alumnes i una mestra de parvulari, però més d’una vintena de nens i nenes no van arribar a començar el curs

Tres dies després de la tornada de Nadal a les aules, l’Escola Guillem Isarn de la Fuliola té confinat un grup de 6 alumnes i una docent de P-3 pel positiu en Covid-19 d’un familiar d’un infant. El centre havia començat el segon trimestre dilluns amb una vintena d’alumnes confinats per contagis externs i ara ja n’acumula 30. Aquest dimecres ja s’han fet proves PCR als alumnes del grup aïllat de parvulari.   

Des de la direcció s’ha explicat que des de l’inici de curs, no hi havia hagut cap positiu a l’escola i que es va fer una reestructuració per reduir el nombre d’alumnes per classe i conservar grups bombolla estables. No obstant això, si la resta de nens i nenes de la classe confinada de P-3 que encara no han iniciat el curs i no han tingut contacte amb els seus companys, volguessin assistir al centre, es faria una excepció.

D’altra banda, cal destacar que actualment el municipi de la Fuliola té un risc de rebrot de més de 5.300 punts, un dels més alts de Catalunya.

Noèlia Burgos