‘Lo Pardal’ d’Agramunt prepara una nova programació de mostres temporals

05/10/2020

La Fundació Guillem Viladot reprendrà un projecte amb el Museu d’Art Jaume Morera de Lleida per explorar la relació entre el poeta agramuntí i Leandre Cristòfol

La Fundació Guillem Viladot ‘Lo Pardal’ d’Agramunt ha reprès recentment les exposicions temporals amb el projecte ‘Orografies’ de Nil Nebot, artista que treballa la pigmentació dels elements naturals. La fundació vol recuperar la programació, que es va paralitzar pel confinament, i per això acurtaran els temps d’exposició de les mostres temporals. Les propostes que s’oferiran es basaran en la creació de vincles entre Viladot, els artistes i el territori. 

A més, la Fundació col·laborarà pròximament amb el Museu d’Art Jaume Morera de Lleida per crear la reconstrucció d’un llibre publicat per Guillem Viladot i Leandre Cristòfol.

D’altra banda, cal recordar que durant el confinament, ‘Lo Pardal’ va crear l’espai d’art virtual ‘ConfinART. Art en temps de crisi’, una exposició que encara està activa al web de la Fundació i que convida a reflexionar sobre la pandèmia.

Noèlia Burgos