Multitudinària 16a Fira del Caçador de Tàrrega, amb homenatge a l’arquer Antonio Rebollo

24/09/2017

Milers de persones visiten el Càmping Municipal, on es concentren un centenar d'expositors i un ampli programa d’activitats vinculades al món animal, l’esport i el medi natural

Milers de persones han passat aquest diumenge pel càmping municipal de Tàrrega, on s’hi ha celebrat la 16a Fira del Caçador, una de les edicions més concorregudes dels últims anys, gràcies al bon temps.

Durant la jornada, la Societat de Caçadors de Tàrrega, organitzadors de la fira, ha homenatjat a l’arquer Antonio Rebollo el qual es va encarregar de l’encesa del peveter dels Jocs Olímpics de Barcelona 92. Fidel assistent a la Fira del Caçador, Rebollo ha agraït aquest gest en el 25è aniversari dels Jocs de Barcelona, i ha recalcat els esforços que es realitzen des de la fira perquè la UNESCO reconegui el tir amb arc com a Patrimoni de la Humanitat.

Com cada any, el públic ha tingut a l’abast un centenar d’expositors de material de caça, alimentació i d’artesania. Pel que fa a les exhibicions, la capital de l’Urgell ha aplegat més de 300 gossos participants en diverses competicions de bellesa i obediència canina. Aus de falconeria i espectacles eqüestres han completat un amè ventall de propostes per a tota la família, en una fira que any rere any adquireix més rellevància.

En la inauguració del certamen, s’ha avançat que des del Departament d’Agricultura ja s’han iniciat els tràmits per a una nova llei de caça, amb la finalitat de gestionar de millor manera la fauna cinegètica.

Francesc García