Primeres collites de la temporada als Horts Socials i Familiars de Tàrrega

15/06/2018

Iniciativa impulsada per sisè any per l’Ajuntament de Tàrrega

Els horticultors dels Horts Socials i Familiars de Tàrrega ja han fet les primeres collites de la temporada. Molts d’ells participen per sisè any en aquesta iniciativa impulsada per les regidores d’Acció Social i Medi Ambient de l’Ajuntament de Tàrrega.  L’objectiu és fomentar l’alimentació saludable  i la pràctica de l’horticultura ecològica per a l’autoconsum. En aquesta edició s’ha ocupat la totalitat de les parcel·les que oferia l’Ajuntament.

Els Horts Socials i Familiars de Tàrrega es troben en un solar entre els carrers Canal d’Urgell i Bellpuig, ocupen una superfície de 2.600 m2 i disposen de reg per degoteig, magatzem d’eines, hivernacle i proveïment de compost. A més, els usuaris compten amb el suport d’una tècnica que els assessora amb els seus conreus.

La present edició dels Horts Socials i Familiars va arrencar el passat mes de març i s’allargarà fins al proper mes d’octubre. A final de temporada  tots els usuaris es reuneixen i celebren plegats un tast de les diverses varietats de tomàquets que hi han conreat.

Francesc García