Una empresa de Bellpuig guanya el Premi Internacional Millor Poma Golden 2018

26/04/2018

El grup d’experts entrenat per IRTA destaca que la poma guanyadora és molt saborosa, amb un nivell de dolçor molt elevat i una acidesa baixa

Aquesta és la millor poma Golden d’aquest any 2018. Ha estat premiada per la seva excel·lència pel que fa al seu sabor dolç, la seva aparença i el seu color verd trencat que tira cap a groc.

Els productors d’aquesta poma Golden tan especial són de Bellpuig. Porten 40 anys dedicats al sector i asseguren que la qualitat de la terra de l’Urgell és qui fa única la seva poma. També la mà del pagès.

El sindicat agrari JARC és qui organitza aquest premi i ho fa amb la intenció de posar en valor l’origen de la poma. També que el consumidor apreciï la fruita bona i les empreses guanyadores puguin valdre’s del guardó per sortejar la crisi de preus.

La Diputació de Lleida també dóna importància a aquest premi perquè potencia el territori i assenyala Lleida com una terra agrícola de primer nivell.

La poma Golden premiada serà presentada la propera setmana a Brussel·les, al grup d’experts de poma de la Comissió Europea.

Núria Sirvent (Lleida TV)