Agramunt serà ciutat HandboliCat durant l’any 2017

01/02/2017

Aquesta designació portarà al municipi la celebració dels actes que realitzi la Federació Catalana d’Handbol

Agramunt ha agafat el relleu de Sant Feliu de Llobregat i ha estat designada Ciutat Handbolicat 2017. Aquest dimecres la Federació Catalana d’Handbol, el Club Handbol Agramunt, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament del municipi han signat l’acord que converteix la vila en capital catalana d’aquest esport durant l’any 2017 i que portarà a Agramunt les principals activitats que se celebren des de la Federació Catalana d’Handbol.

Aquesta distinció donarà la possibilitat al Club d’Handbol d’Agramunt d’organitzar la Festa de l’Handbol Català, la Supercopa de Catalunya 2017-2018 i la Trobada HandboliCat 2017. A més, el municipi comptarà amb un programa de promoció d’aquest esport amb trobades de mini handbol, formació a les escoles i altres activitats amb jugadors d’elit.

Durant l’acte, l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, ha destacat que aquest és un projecte molt interessant i engrescador per a la vila, i que va en la línia de les polítiques esportives fixades des de la regidoria d’Esports d’Agramunt.