Bellpuig acull la 5a Trobada Escolar de Gimnàstica Rítmica

04/03/2017

En el certamen han participat més de 300 gimnastes de 8 escoles lleidatanes, realitzant 70 d’exhibicions

Aquest dissabte 4 de març, de dos quarts de 10 del matí a dos quarts de 2 del migdia, el pavelló poliesportiu de Bellpuig ha acollit la 5a Trobada Escolar de Gimnàstica Rítmica de Bellpuig, en la qual han participat més de 300 gimnastes de 8 escoles lleidatanes, realitzant 70 d’exhibicions.

Durant tot el matí, a les instal·lacions esportives també s’hi ha aplegat una gran quantitat de públic que presenciava les coreografies que els i les alumnes oferien agrupades per les categories baby, prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet. A més, s’han mostrat exhibicions d'acrobàcia, hip hop i funk.

La trobada ha finalitzat a la 1 del migdia amb el lliurament de trofeus, en què hi han assistit la presidenta de l'Ampa de l'Escola Valeri Serra i Escola Bressol, Sra. Laura Teulé; la directora de l'Escola Valeri Serra, Sra. Mercè Hernández; l'alcalde de Bellpuig, Sr. Salvador Bonjoch, i la Regidora d’Esports Sra. Anna Quesada.

Les escoles que han participat en la trobada han estat: l’Escola Teresa Bergadà d'Alguaire, el Col·legi Episcopal Lleida, l’Escola la Rosella de Rosselló, l’Escola de Rítmica Agramunt, l’Escola Albirka d’Arbeca, l’Escola Pràctiques II de Lleida, l’Institut Lo Pla d’Urgell de Bellpuig i l’Escola Valeri Serra de Bellpuig.

La Trobada de Gimnàstica Rítmica de Bellpuig, va tenir els seus inicis en una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Bellpuig i l’AMPA de l’escola Valeri Serra (on es realitza l’activitat extraescolar de Gimnàstica Rítmica), amb la voluntat d’ambdós de mostrar als pares i mares els avenços dels seus fills en aquest esport que transmet el treball en equip, el respecte als companys, l’empatia, el sacrifici i la perfecció, sense l’exigència pels nens i nenes que requereix la participació en una competició. La participació en la trobada s’ha incrementat en cada edició.

Infolleida