La Zer Riu Corb celebra la II Jornada Esportiva a Preixana

10/03/2017

Prop de 90 alumnes participen en una activitat possible gràcies als esforços conjunts dels cinc centres que formen la zer

La Zer Riu Corb està formada per cinc escoles als municipis de Preixana, Maldà, Els Omells de Na Gaia, Belianes i Sant Martí de Riucorb. Aquests centres compten amb grups petits, amb pocs alumnes, la qual cosa dificulta poder fer activitats conjuntes. Unint esforços han pogut celebrar, un any més, una trobada esportiva amb l’objectiu de fomentar l’esport, i que els alumnes que estudien en aquests centres es puguin trobar i conviure duran tot un dia.

Durant tot el matí, els prop de 90 alumnes han participat en aquesta jornada que ha volgut premiar l’esforç i l’actitud dels petits.

Aprofitant l’entorn que ofereix Preixana, els alumnes de totes les escoles han realitzat una cursa atlètica per categories, des de 3r de primària fins a 6è, amb els dorsals que ells mateixos han preparat. A més, s’ha realitzat una gimcana que ha comptat amb la col·laboració del Club de Bitlles del Municipi, integrant d’aquesta manera les entitats del poble en l’activitat.

Aprofitant la trobada, els alumnes han gravat un vídeo per als estudiants d’una escola de Polònia, dins del projecte d’intercanvi d’experiències que realitzen amb aquests centres.

Francesc García