L’Associació Excursionista de l’Urgell celebra la 16a Caminada Popular a l’Urgell

05/03/2017

Prop de 300 persones han participat en aquesta activitat que en un recorregut de 19km ha resseguit Tàrrega, Els Pins de la Maresca i El Talladell

Ja fa prop de 30 anys que l’Associació Excursionista de l’Urgell camina i descobreix els racons més amagats de la comarca als seus socis, i a tothom que participa en les seves sortides. Enguany, l’entitat ha celebrat la setzena edició de la caminada popular a l’Urgell, una activitat que durant tots aquests anys ha recorregut totes les rutes i senders de la comarca.

Aquesta edició ha batut el rècord de participació al comptar amb 300 inscrits, que han recorregut un nou traçat de 19 km que ha partit de Tàrrega, i passant per boscos i petits corriols, ha resseguit Els Pins de la Maresca i el Talladell.

Com a novetat, aquest any l’entitat ha organitzat altres activitats al voltant de la caminada per fer-la més popular, com ara un esmorzar amb llonganissa a la brasa per a tots els inscrits, uns inflables per als més petits, i la primera corsa de cotxets.

Al llarg de l’any, l’Associació Excursionista de l’Urgell realitza altres activitats obertes al públic com per exemple la marxa del Corb, a la tardor.

Francesc García