Propostes per al cap de setmana a l'Urgell

10/03/2017

Sense plans pel cap de setmana? Para atenció, Urgell TV t'explica tot el que pots fer aquests dies!

Com cada setmana, des d'Urgell TV et fem cinc cèntims de les millors propostes per a aquests dos dies a la nostra comarca. 

Les propostes més interessants per al dissabte es centren a la capital de l'Urgell. Aquest 11 de març l'Escola Municipal de Música de Tàrrega acollirà la primera trobada d'alumnes de viola de les Terres de Ponent amb la participació d'alumnes dels Conservatoris de Lleida, Cervera i les Escoles de Música de Bellpuig, Mollerussa i Tàrrega. A la tarda, l'Espai MerCAT viurà una gran festa rumbera amb el segon concert del Tàrrega Sona. En aquest hi actuaran Dantuvi amb la Canalla, La Violeta i Achilifunk Souns Sistem. Els aficionats al teatre tenen també la segona cita del 29è Concurs de Grups de Teatre Amateur Ciutat de Tàrrega, que aquest dissabte porta, a les 22.00h al Teatre Ateneu, l'obra Fuita, interpretada pel Taller de Teatre de Figueres. 

Diumenge tindrà lloc a Agramunt la cinquena edició de la Cursa de la Dona, amb sortida a les 11.00h des de la plaça del Mercadal. A les 12.30h, també a Agramunt, l'Espai Guinovart acollirà la inauguració de l'exposició "Escolteu Guinovart", la qual romandrà oberta fins al 27 d'agost. 

El diumenge 12 de març també es disputarà a Santa Maria de Montmagastrell, a les 9.00h, el Concurs Comarcal de Cant d'Ocells, mentre l'Ateneu Popular de la Fuliola celebrarà el Dia Internacional de la Dona amb una conferència cafè a càrrec de Silvia Fortuny. 

El Teatre Armengol de Bellpuig continuarà aquest diumenge amb el "Bellpuig ressona", amb un concert a càrrec del Quartet Teixidor, un grup aposta per la qualitat de les interpretacions amb un marcat caràcter pedagògic. El concert serà a les 12.00h. 

Per últim, a Tàrrega tindrà lloc, des de les 12.00h, "Un dia de festa", una sessió de cinema familiar, música i altres activitats. 
Francesc García