Tallers d'Art-Teràpia per als alumnes de quart de primària de l'Urgell

14/03/2017

El Consell Comarcal de l’Urgell i el Servei Educatiu de l’Urgell, estan duent a terme 10 tallers d’Art-Teràpia sota el títol "Sentir i Crear"

El Consell Comarcal de l’Urgell i el Servei Educatiu de l’Urgell, estan duent a terme 10 tallers d’Art-Teràpia als escolars de 4t de primària de la comarca de l’Urgell, sota el títol Sentir i Crear.

Els centres escolars de les poblacions d’Anglesola, Bellpuig, La Fuliola, Tàrrega, Castellserà i Vilagrassa són els que es gaudeixen enguany  d’aquesta experiència.

Els tallers s’estan duent a terme a bon ritme des de començament de curs, i aquest mes de març s’acabaran de realitzar. Aquestes sessions són impartides per l'Alba Torres, Artista i art-terapeuta, llicenciada en Belles Arts.

Els tallers són molt enriquidors, on els nens fan unes activitats que a l'escola no acostumen a fer, però que són essencials per als seu creixement personal: parlen de sentiments, de l’agraïment a la vida, reconeixen emocions i les expressen lliurement dins un marc de seguretat a través del cos i, finalment, els hi donen forma amb el dibuix i el color.

Infolleida