160 persones participen al primer torneig provincial de bocce a Tàrrega

22/11/2018

Un total de 16 entitats s’han reunit en aquesta jornada esportiva amb l’objectiu de conèixer aquest esport

Unes 160 persones de 16 entitats diferents han participat a la primera trobada de bocce de la demarcació de Lleida, organitzada per l’Associació Alba aquest dijous a Tàrrega. L’objectiu de la jornada ha estat apropar aquest esport a les entitats que han participat, i és que moltes d’elles mai havien sentit a parlar del bocce, un esport similar a la petanca, impulsat pel comitè dels Specials Olympics.

Durant tot el matí, els esportistes han practicat els aspectes més tècnics del bocce com són la punteria, l’estratègia o l’equilibri. A més, en equips de quatre persones han jugat a aquest esport que té com a objectiu apropar el màxim possible les quatre pilotes de què disposa cada equip al bolicce, una petita pilota de color groc.

Els membres del Club Esportiu Alba practiquen el bocce des del passat mes de setembre arran de la participació en el projecte europeu “Sport Together, Active Forever”, que impulsa la Unió Europea. El proper mes de maig, Tàrrega acollirà un campionat internacional amb entitats de Romania i Letònia.

Francesc García