Propostes per al cap de setmana a l'Urgell

14/04/2017

Sense plans pel cap de setmana? Para atenció, Urgell TV t'explica tot el que pots fer aquests dies!

Com és habitual, aquí et deixem les propostes més interessants per aquests dies a l'Urgell. 

Aquest divendres Preixana inaugura a les 6 de la tarda, a l'Edifici Sant Llorenç, les exposicions Per Catalunya!, Vida i mort de Lluís Companys i Espais naturals de Ponent. Dissabte, el municipi celebrarà una caminada popular pels camins de terme, mentre que dilluns viurà el 47è Aplec de la Sardana a Montalbà. 

Pel que fa a les tradicionals processons de Setmana Santa, tenim la Processó de la Soledat de Preixana (divendres 14, 21.30h); el Via Crucis de Tàrrega (divendres 14, 21.00h); i la Processó de les Set Paraules de Vilagrassa (divendres 14, 22.00h). 

Aquest diumenge arriben també les tradicionals Caramelles a Agramunt, Anglesola, Bellpuig, Castellserà, La Fuliola i Boldú, Tàrregai Verdú. Durant tot el matí els caramellaires passejaran pels carrers dels municipis. 

D'altra banda, el Celler de l'Olivera de Vallbona de les Monges continuarà aquest dissabte amb el cicle "Vi en Viu" amb l'espectacle "Vi, Glosa i Estrelles", amb un maridatge d'astronomia, vi i cançons improvisades. 

Per últim, el càmping de Tàrrega obrirà les seves portes el dilluns a les 12 del migdia perquè tothom que vulgui vagi a menjar la mona

Bon cap de setmana!
Francesc García