Propostes per al cap de setmana a l'Urgell

05/05/2017

Sense plans pel cap de setmana? Para atenció, Urgell TV t'explica tot el que pots fer aquests dies!

Des d'Urgell TV et recordem que aquest cap de setmana tens diverses opcions a la comarca per gaudir d'aquests dies. 

Tàrrega celebrarà aquest divendres el Dia Internacional de la Dansa amb la 7a Marató de Dansa, a la plaça del Carme, a les 19.00h. Poc després, a les 20.30h, la Sala Marsà acollirà la inauguració de l'exposició "10 anys de l'Àliga de Tàrrega", element del bestiari targarí que ha esdevingut símbol de solemnitat i de cultura popular. D'altra banda, la capital de l'Urgell també viurà un nou concert del cicle "Tàrrega Sona": "Els Batecs del Caragol" (dissabte a les 12.00h; 16.30h i 18.00h al Teatre Ataneu), i l'estrena del documental "On són les dones targarines?". Tàrrega tancarà el cap de setmana amb la 17a Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega, i amb l'obra de teatre "Stronghold" (diumenge 19.00h al Teatre Ateneu), una nova proposta del cicle "Entretemps". 

Dissate Agramunt donarà el tret de sortida a "Un tomb per Agramunt", una nova iniciativa turística per donar a conèixer el patrimoni cultural d’Agramunt. Es tracta d’un cicle de visites guiades gratuïtes que es faran a l’Església Santa Maria d’Agramunt i al refugi antiaeri, el primer dissabte de cada mes. Les visites es programaran cada primer dissabte de mes, de les 11 a les 13h del migdia. Així, cada dissabte a les 11h es podrà visitar de forma gratuïta i amb guia l’església i a les 12h el refugi. El punt de trobada per aquestes visites serà la plaça de l’Església, i totes les persones interessades no han de fer cap inscripció prèvia, només han de reunir-se a la plaça en les hores indicades. D'altra banda Agramunt acollirà el diumenge el 44è aplec "Juguem Cantant", amb la participació de 200 cantaires de les terres de Ponent. Durant tot el dia, els infants a través dels assaigsi de les activitats programades compartiran el seu aprenentatge amb els altres infants com ells. La jornada clourà amb un concert conjunt que es farà al Casal Agramuntí a les 12h. 

Anglesola continuarà amb la Festa Major amb XXIV Concurs de Pesca al Pantà de la Plana (dissabte i diumenge a les 8.00h), mentre que Castellserà celebrarà el dissabte a les 12 de la nit a la zona esportiva el 4t Festival "Llepa'm lo Peu", amb Marsal Ventura, Sergi Domene, Martin's i Gnix. Tornabous, per la seva part, viurà la V Festa Antifracking amb diverses activitats durant tota la tarda del dissabte. 

Bon cap de setmana!
Francesc García