20 anys guardonant la cultura social del territori

26/11/2017

La gala dels Premis Culturàlia va omplir de gom a gom el Teatre Ateneu, en una edició marcada per l’esperit reivindicatiu, on no va faltar-hi la Presidenta Carme Forcadell

Ni una sola cadira buida al Teatre Ateneu de Tàrrega en la celebració de la vintena edició dels Premis Culturàlia, el certamen que distingeix a persones i entitats del territori per la seva labor social i cultural. La gala d’enguany va estar marcada per les constants reivindicacions a favor de la cultura, demanant més suport per part de les entitats i de la societat en general.

Els guardonats a títol individual van ser el músic Ramon Andreu, en la categoria de premi a l’artista, la periodista de Catalunya Radio Carme Clèries, en la categoria “Targarí fora Vila”, i el desgraciadament desaparegut professor de la Universitat de Lleida, Quim Capdevila, en la categoria de Premi Intercomarcal. 

El Museu de Guimerà – Vallsanta i Creu Roja Tàrrega, van ser els dos altres guardonats en les categories, respectivament, de premi comarcal i premi a l’entitat. 

Els Premis Culturàlia 2017 van estar presidits per la Presidenta del Parlament Carme Forcadell, que va cloure l’acte recordant el paper de la dona en la societat, la riquesa del país i encoratjant a tots els presents a no defallir i seguir defensant els seus drets.

Albert Morales