Agramunt impulsa Brots, un nou cicle d'arts escèniques i musicals

07/02/2019

Una proposta que ofereix espectacles de múltiples disciplines i pensada per a tots els públics

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Agramunt ha impulsat un nou cicle d’arts escèniques i musicals sota el nom de Brots. La primera edició estarà formada per sis activitats, tres d’elles de pagament, pensades per a tots els públics. Segons ha explicat l’alcalde d’Agramunt, Bernat Solé, “una iniciativa com aquesta és una clara aposta dels ens locals per fer difusió de la cultura i de les companyies i espectacles del nostre territori”.

La primera proposta, l’espectacle infantil “Safari” de la companyia La Baldufa, tindrà lloc aquest dissabte. Es tracta d’un muntatge familiar que aborda el tema del bullyng a través dels seus protagonistes, els quals hauran de gestionar conflictes entre els animals de la sabana .

El 9 de març arribarà la segona proposta de Brots. El col·lectiu Free’t portarà “003#”, un espectacle de dansa que explica la capacitat humana per sobreposar-se a situacions adverses. En aquesta ocasió, la cita s’emmarcarà dins els actes de celebració del Dia Internacional de la Dona.

A l’abril s’ha programat un concert de l’agrupació de joves músics Leid’art Ensemble. El grup presentarà un espectacle que farà un recorregut per les bandes sonores més conegudes de la televisió des dels 80 fins avui.

El cicle finalitzarà el mes de maig amb tres propostes: un espectacle de la jove companyia la Inestable, guardonada a nivell nacional i internacional; un espectacle itinerant de la companyia de Castellserà Campi Qui Pugui; i un recitar de connexions poètiques a càrrec de Lluís Fortuny.  

Abonament
Per facilitar l’accés a tots els espectacles s’ha dissenyat un abonament per poder gaudir de totes les activitats programades. L'abonament té un preu de 12€ i inclou els tres espectacles de pagament. A més, per aprofitar al màxim totes les propostes, en cas de ser titular de l’abonament i no poder assistir a alguna de les funcions, es podrà cedir el carnet a una altra persona. La finalitat d’aquesta iniciativa és que no quedin seients buits i puguin gaudir de les actuacions programades el màxim de públic possible.

 

Infolleida