Agramunt organitza tallers d'escriptura als centres escolars

20/02/2019

La finalitat és donar eines als alumnes per potenciar la seva creativitat

Per potenciar la creativitat dels alumnes i pensant en el certamen literari de Sant Jordi, des de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Agramunt s’han organitzat uns tallers d’escriptura adreçats als centes escolars.

Concretament s’han realitzat dos tipus de sessions: un taller de poesia que han realitzat els alumnes de 5è de primària i 1r d’ESO, i un taller de narrativa adreçat als alumnes de 6è de primària, 1r d’ESO i Batxillerat. Les sessions de poesia han estat impartides per Meritxell Cucurella-Jorba i les de narrativa per Carme Ripoll i Mireia Broca, de l’Obrador d’Històries, i hi ha participat l’escola Macià-Companys, el col·legi Mare de Déu del Socós, la ZER del Sió i l’INS Ribera del Sió.

Amb aquestes sessions que s’han dut a terme als mateixos centres escolars, els alumnes han après a expressar la seva creativitat, a posar per escrit les seves idees i a crear la seva pròpia història escrita. La finalitat d’aquestes accions de dinamització era facilitar les eines per engrescar als alumnes a participar al concurs literari de Sant Jordi.

 

Infolleida