Agramunt presenta la reedició del llibre 'Itineraris Interiors' de Guillem Viladot

18/11/2021

És el quart volum de la col·lecció Bibliotheca Acrimontis

La sala de plens de l'ajuntament d'Agramunt acollirà aquest divendres 19 de novembre, a les 7 de la tarda, la presentació de la reedició del llibre Itineraris Interiors de Guillem Viladot. Es tracta del quart volum de la col·lecció Bibliotheca Acrimontis de l’ajuntament d’Agramunt, proposat al Consell Assessor de la Regidoria de Cultura.

Itineraris interiors és el recull de proses que mensualment havien aparegut a la revista Sió a la secció 'Som a Riella' sota l’epígraf d’Itineraris interiors. L’any 1992 amb motiu del 70è aniversari de Guillem Viladot es va editar un llibre amb aquest recull i ara se n’ha fet una reedició. En aquest primer llibre hi van col·laborar diversos amics de Viladot: Josep Bertran, Lluís Pons, Jaume Cots, Pere Mora i Joan Puig. La reedició que es presentarà aquesta setmana ha comptat amb la col·laboració de dues persones més: Josep Rovira i Pau Minguet.

El llibre recull 28 itineraris que el poeta Guillem Viladot va fer acompanyat de la seva gossa Urc pels carrers i places d’Agramunt a altes hores de la nit. Unes proses amb un elevat to filosòfic, de record, espiritual i amb un gran component poètic.

L'acte comptarà amb la presència d'Amanda Cardona, regidora de Cultura; Joan Puig, curador del llibre; Josep Rovira, impressor, i Pau Minguet director de Lo Pardal.

Segre-Nova Tàrrega