Agramunt sacollirà la jornada EDU360 de les terres de Lleida

04/11/2019

Es tracta d'una aliança per connectar el temps lectiu i el no lectiu

L’Aliança per l’Educació360, impulsada per la Fundació Jaume Bofill, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i la Diputació de Barcelona, celebrarà el proper 30 novembre a Agramunt la seva jornada anual a les Terres de Lleida. 

El projecte, basat en el concepte d’educació a temps complet, pretén que tothom tingui més i millors oportunitats educatives en tots els temps i espais de la seva vida, connectant l’educació i els aprenentatges entre el temps lectiu i el no lectiu i fent possible que cada infant i jove construeixi el seu propi itinerari vital amb equitat i sense exclusions. En aquests moments, l’Aliança compta amb més de 90 ajuntaments adherits, entre els quals el d’Agramunt que va ser pioner a les terres de Lleida, així com nombroses entitats vinculades al món de l’educació i el lleure i diversos centres de recerca.

La trobada, pensada per a professionals de l’educació, ajuntaments i entitats educatives, començarà a partir de les 9.30h a l’Espai Cívic i comptarà amb una taula de diàleg, on s’exposaran diferents experiències al territori basades en el concepte EDU360.

Posteriorment es durà a terme una activitat en grups de treball i la jornada finalitzarà amb un tast musical a càrrec de la banda d’alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Agramunt i un dinar. A la tarda, l’Ajuntament d’Agramunt oferirà una visita guiada a l’Espai Guinovart i a Lo Pardal. 

Les inscripcions a la jornada ja es poden realitzar a la pàgina web www.educacio360.cat 

Infolleida