Bellpuig habilita una sala d'audicions a l'Escola de Música

08/12/2021

Amb altres millores que han costat 138.000 euros

L’ajuntament de Bellpuig ha finalitzat les actuacions de millora a l’Escola Municipal de Música. Amb una inversió de 138.000 euros, destaca l’habilitació d’un auditori insonoritzat per poder celebrar audicions i concerts en condicions. També s’han renovat els banys, s’ha canviat el sistema de calefacció amb dos calderes, s’ha construït una nova aula i s’han reformat les escales d’accés per adaptar-les a persones amb mobilitat reduïda.

L’alcalde, Jordi Estiarte, va destacar que es tracta d’una actuació “necessària”. En aquest sentit, el primer edil va dir que “l’auditori, que s’ha habilitat ajuntant dos classes, permetrà dignificar les audicions i no farà falta que per als assajos els alumnes es traslladin al Teatre Municipal”. Així mateix, va indicar que els antics lavabos havien quedat “obsolets”, com l’accés a l’equipament.

Estiarte va indicar també que aprofitant les obres s’ha fet un accés als banys de la primera planta des del carrer perquè siguin “polivalents” i podran utilitzar-se quan hi hagi activitats a la plaça del Castell.

Laia Pedrós (Segre - Nova Tàrrega)