Carlitos Miñarro torna a la rumba amb “Impuls”, el seu tercer treball en solitari

11/08/2017

L’artista presentarà el disc el pròxim 10 de setembre a FiraTarrega

Impuls és el nou treball del músic targarí Carlitos Miñarro, un disc que sortirà al mercat el pròxim 8 de setembre, i que es presentarà el dia 10 del mateix mes a FiraTàrrega en un espectacle en què el seu autor promet moltes sorpreses.

El músic descriu el seu nou treball com enèrgic i valent. A més, les seves lletres parlen de temes tan importants com l’oblit i la memòria històrica, així com de l’impuls més primari que mou el món, l’amor.

Com en anteriors treballs, Carlitos Miñarro presenta uns temes amb unes lletres carregades d’emocions que ell mateix compon, i és que com assegura, no li semblaria honest escriure de coses que no li importen. Impuls suposa, a més, el retorn del músic al gènere de la rumba, el qual torna a agafar força en les seves creacions.

Recentment, l’artista ha estrenat el videoclip de Com l’heura, la carta de presentació d’Impuls. El vídeo, que ja acumula milers de visualitzacions, ha estat realitzat per InFocus i s’ha gravat a la Torre de la Figuerosa, a l’Urgell.

Francesc García